Tuesday, March 9, 2010

Sugarloaf


Dichtbij ons huis zit je midden in de natuur. Deze twee foto's heb ik vanmiddag genomen toen ik een wandeling ging maken om te zien of ik tot bij het water kon komen. Dat is dus het geval. Ik weet niet of je hier kan zwemmen. Ik hoorde dat sommige delen van de haven, waarmee Sugarloaf verbonden is, een broedplaats zijn voor verschillende soorten haaien. Ik verwacht hier geen grote witte haai tegen te komen (die van Jaws) maar andere haaien kunnen ook groot en hongerig zijn.

Thursday, March 4, 2010

Start van het Australische Rugby seizoen

Dit is een hele belangrijke week voor de sport in Australie want het Rugby seizoen begint. Mensen scheren hun hoofd kaal of ze doen andere gekke dingen om hun team te steunen zoals het nemen van tatoeages.

Ik ben nooit een fan geweest van rugbie maar dat is veranderd nu ik een zesjarige zoon heb. Ik weet heel weinig van Rugby maar ik heb altijd het idee gehad dat het een sport is met weinig regels en veel rennen. Perfect voor Sebastiaan!

De afgelopen weken hebben de lokale rugby-verenigingen geadverteerd op school om spelertjes te zoeken voor hun jongste teams. Vanmiddag ga ik met Sebastiaan naar een try out training van 1,5 uur. Ik hoop maar dat hij het leuk vindt. Als dat zo is dan krijgt hij van mij een tatoeage.

Ik hoef mij niet druk te maken om blessures. De kleintjes spelen 'Walla Rugby' en dan mag je niet tackelen. Hoe zit het met knuffelen en omhelzen? Dat is iets waar Sebastiaan heel goed in is zoals sommige mensen weten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...